Walnut Creek

This project was a whole house renovation / remodel within the existing structure. Located on 1.6 acres with a creek flowing through the property, the existing house was a tri-level with the kitchen upstairs, flex room downstairs and bedrooms on the main level. The owners wanted to completely change the format and redesigned the layout completely to create an open format kitchen living area for entertaining with a private but connected guest apartment so visitors could stay close when in town. Professional designers by trade the owners created a detailed and intricate finish schedule for both the indoor and outdoor rooms in the gardens. The Moroccan Industrial theme was carried throughout these spaces with the use of steel, color and shapes. We incorporated many large architectural finds the owner’s collected through the years with new custom made elements to create a space that would showcase this unique style.